Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g azeite
- 450 g cebola roxa cortada em pedaços
- 80 g bacon em cubos
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo 1 cubo de caldo de galinha - ½ c. sopa de ervas de Provence
- 200 g vinho tinto
- 100 g água
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos (3 cm aprox.)
- 4 - 5 coxas de frango s/ pele (550 g aprox.)
- 250 g cogumelos frescos cortados em quartos
- Salsa picada q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3241.6 kJ / 774.8 kcal
- Protein
- 40.1 g
- Sacharidy
- 36.8 g
- Tuk
- 47.9 g
- Nasycený tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 313.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango guisado com cogumelos
30 min
Frango com cerveja
40min
Frango à francesa
35min
Frango à provençal com batatas e pudim de chocolate
50min
Frango guisado com batata-doce e ervilha
8h
Frango com vinho e molho de romã
1 godz.
Strogonoff
40min
Frango com laranja e alecrim em papelote
1 godz. 15 min
Frango de fricassé
30 min
Coq au vin
35min
Peito de galo em papelote, manteiga de ervas e gengibre com jardineira
50min
Canja da ceia
50min