Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g tomate maduro
- 1000 g lombo de salmão
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 5 g funcho em rama, só as folhas
- 35 g azeite
- 2 dentes de alho
- 300 g cebola cortada em rodelas
- ½ c. chá de piripíri (volitelně)
- 150 g pimento verde cortado às tiras
- 150 g pimento vermelho cortado às tiras
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas
-
1
c. chá de orégãos
nebo 2 pés de hortelã da ribeira, só as folhas - 1 folha de louro
- 100 g vinho branco
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2227.9 kJ / 532.5 kcal
- Protein
- 37.9 g
- Sacharidy
- 27.5 g
- Tuk
- 28.6 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 889.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle com salmão e pesto
40 Min
Frango à francesa
35 Min
Filetes de linguado enrolados
45 Min
Salmão à florentina
45 Min
Rolos de peru com recheio de queijo e arroz
1 Std.
Filete de garoupa à Portuguesa
40 Min
Filetes de peixe com curgete e cogumelos
50 Min
Peru festivo
30 Min
Salmão em papelote com legumes em juliana
35 Min
Carne estufada com puré de batata e cenoura
50 Min
Salmão ao vapor com puré de cenoura
40 Min
Frango guisado com cogumelos
30 Min