Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 1 folha de louro
- 200 g peito de frango cortado em cubos
- 400 g ervilhas descongeladas
- 300 g curgete cortada em cubos
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal
- 80 g massa tipo pevide
- 10 g coentros, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 865.5 kJ / 206.9 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Sacharidy
- 23.6 g
- Tuk
- 6.5 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 419.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldo-verde de feijão branco
40 min
Sopa de alface
35 min
Sopa de nabo e espinafres
45 min
Creme de couves
50 min
Sopa caprese
1h 15 min
Caldo de frango e legumes
45 min
Creme de feijão-branco com chouriço e alecrim
45 min
Sopa de couve e batata
50 min
Sopa da horta
55 min
Sopa ribollita
45 min
Sopa de grão com alho-francês
45 min
Sopa de Santa Teresinha à maneira da Margarida
45 min