
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- beurre doux pour les ramequins
- 80 g d'oignon coupé en deux
- 200 g de lardons
- 280 g de pont-l’évêque coupé en morceaux
- 200 g de lait
- 60 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de farine de blé et un peu pour les ramequins
- ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 4 œufs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 329 kcal / 1370 kJ
- Protein
- 18.8 g
- Tuk
- 24.8 g
- Sacharidy
- 7.9 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25min
Minisoufflé au camembert
35min
Crumble tomate-chèvre
35min
Croque-cake
50min
Octobre - Moelleux au cidre et camembert
35min
Gâteau de galettes aux lardons
1hod. 15min
Œuf cocotte à l'oseille
40min
Clafoutis poivron, chorizo et fromage de chèvre
50min
Soufflé à la fourme d'Ambert
40min
Gratin de comté façon pudding
45min
Flan express au roquefort
30min
Œufs cocotte au saumon, lardons et mascarpone
20min