Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- beurre doux, pour les ramequins
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 200 g de lardons
- 280 g de pont-l’évêque, coupé en morceaux
- 200 g de lait
- 60 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de farine de blé, et un peu pour les ramequins
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 4 œufs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1370 kJ / 329 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Sacharidy
- 7.9 g
- Tuk
- 24.8 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Œufs cocotte au saumon, lardons et mascarpone
20 min
Croque-cake
50 min
Moelleux au jambon, coeur à la moutarde à l'ancienne
2h 45min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Clafoutis poivron, chorizo et fromage de chèvre
50 min
Minicrèmes brûlées au beaufort
3h
Octobre - Moelleux au cidre et camembert
35min
Soufflé de crabe aux fines herbes
55 Min
Gratin de comté façon pudding
45 min
Crème parmentière au saint-marcellin
45 min
Flan express au roquefort
30 min
Mini-feuilletés d’andouille et pomme, sauce au camembert
1 Std. 25 Min