Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- beurre doux, pour les ramequins
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 200 g de lardons
- 280 g de pont-l’évêque, coupé en morceaux
- 200 g de lait
- 60 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de farine de blé, et un peu pour les ramequins
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 4 œufs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1370 kJ / 329 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Sacharidy
- 7.9 g
- Tuk
- 24.8 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Croque-cake
50min
Quiche auvergnate
1h 20min
Clafoutis poivron, chorizo et fromage de chèvre
50min
Octobre - Moelleux au cidre et camembert
35min
Minisoufflé au camembert
35min
Gratin crémeux à la normande
1h 5min
Flan express au roquefort
30min
Quiche andouille, pommes et camembert
1 Std. 10 Min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25min
Crème parmentière au saint-marcellin
45min
Moelleux au jambon, coeur à la moutarde à l'ancienne
2 godz. 45 min
Cake au crabe
55min