Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- beurre doux, pour les ramequins
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 200 g de lardons
- 280 g de pont-l’évêque, coupé en morceaux
- 200 g de lait
- 60 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de farine de blé, et un peu pour les ramequins
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 4 œufs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1370 kJ / 329 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Sacharidy
- 7.9 g
- Tuk
- 24.8 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Croque-cake
50 Min
Octobre - Moelleux au cidre et camembert
35 Min
Œufs au lait aux Carambar
1h 30min
Gratin crémeux à la normande
1h 5min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15min
Mini-feuilletés d’andouille et pomme, sauce au camembert
1 Std. 25 Min
Crème parmentière au saint-marcellin
45min
Gratin de comté façon pudding
45min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 Min
Tartines aux comté, parmesan, lardons et roquette
25 Min
Flan express au roquefort
30 Min
Risotto crémeux au camembert
35 Min