
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 克 水
- 30 克 紅蘿蔔 ,去皮,切條(長約6公分)
- 30 克 玉米筍
- 30 克 綠色花椰菜
- 30 克 秋葵 ,去蒂頭
- 100 高麗菜葉 ,取大片葉子,切掉粗梗
蔬菜凍醬汁
- 5 克 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)
- 1 茶匙 巴薩米可醋
- 1 茶匙 醬油
- 10 克 吉利丁粉
- ½ 茶匙 鹽
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 33 kcal / 131 kJ
- Protein
- 2.5 g
- Tuk
- 1.5 g
- Sacharidy
- 8 g
- Vláknina
- 3 g