Zařízení & příslušenství
法式蔬菜凍
Příprava 20min.
Celkový 8hod. 35min.
2 人份
Suroviny
-
水600 克
-
紅蘿蔔 去皮,切條(長約6公分)30 克
-
玉米筍30 克
-
綠色花椰菜30 克
-
秋葵 去蒂頭30 克
-
高麗菜葉 取大片葉子,切掉粗梗100
蔬菜凍醬汁
-
蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)5 克
-
巴薩米可醋1 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
吉利丁粉10 克
-
鹽½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
2.5 g
Kalorie
131 kJ /
33 kcal
Tuk
1.5 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
蔬食宴客菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan