Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- beurre, pour le moule
- 300 g de farine de riz
- 4 œufs
- 1 c. à café de bicarbonate de sodium
- 50 g d'huile d'olive
- 150 g de vin blanc sec
- 150 g de lait demi-écrémé
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g d'olives vertes dénoyautées
- 200 g d'emmental, coupé en dés
- 200 g de jambon blanc dans le talon, coupé en dés
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1231 kJ / 292 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Cake au jambon cru sans gluten
55min
Pain sans gluten à la châtaigne
2h 30min
Cake sans gluten aux fruits confits et raisins secs
2h 15min
Brioche sans gluten
2h 15min
Muffins apéritifs sans gluten
50min
Cookies sans gluten aux noisettes
35min
Fondant sans gluten et sans lactose
35min
Madeleines sans gluten
1h
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2h 30min
Pâte à crêpes sans gluten
1 Std. 30 Min
Pâte brisée sans gluten
5min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1sa 10 dk