Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de farine de châtaigne, réserver un peu de farine tamisée pour fariner le torchon
- 500 g d'eau
- 10 g de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1491.8 kJ / 353 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 68.8 g
- Tuk
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 12.3 g
- Sodík
- 977.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tourte corse aux blettes et poireaux
2hod. 50min
Fiadone au citron
50min
La socca
40min
Flan à la farine de châtaigne
12h 50min
Canistrelli
1 godz.
Pompes à l'huile
3h
Panisses marseillaises
3h
Salinu (sel corse à la noisette)
15min
Polenta au gorgonzola
25min
Oreillettes
3h 40 min
Panisses
30 min
Aïoli traditionnel
10min