Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g czerwonej kapusty, pokrojonej na 5 cm kawałki
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 10 g oleju
- 150 g boczku wędzonego, bez skóry i kości, pokrojonego w 1 cm kostkę
- 130 - 140 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
- 110 - 120 g wody
- 1 - 2 łyżeczki cukru
- 3 ziarna ziela angielskiego
- 2 liście laurowe, suszone
- 1 łyżeczka soli
- ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 15 - 20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 687.3 kJ / 164.3 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 11.6 g
- Tuk
- 11.9 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 573.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Moczka
45 min
Makówki (Makiełki)
35min
Kulki rybne w marynacie
26 godz. 20 min
Sos koperkowy
15min
Kapusta zasmażana
1 Std. 35 Min
Rolady wołowe z boczkiem i ogórkami kiszonymi
2 Std. 10 Min
Surówka z selera na słodko
15min
Surówka z młodej kapusty
20 min
Kapusta gotowana
30 min
Surówka z kiszonej kapusty
15min
Sos tatarski
5 Min
Kapusta czerwona na ciepło
35min