Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl
-
200
g Rinderfiletsteak, in Streifen (4 cm)
nebo 200 g Schweineschnitzel, in Streifen (4 cm) - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 250 g Risottoreis
- 150 g Weißwein
- 750 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 250 g Möhren, in dünnen Scheiben (5 mm)
- 3 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 2110 kJ / 504 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto mit Kaiserschoten und Lammrücken-Medaillons
40min
Schweinefilet mit Zucchini-Risotto
1u.
Hähnchengulasch mit Frischkäsesauce
30 min
Fusilli mit Geschnetzeltem
1u.
Gefüllte Ricotta-Hähnchenbrust mit Tomatenrisotto
45min
Limetten-Geschnetzeltes mit Spätzle
30 min
Stroganoff-Geschnetzeltes
45min
Spanischer Risotto
40min
Hackfleischrisotto
40min
Wildreis-Risotto mit Pute und Kirschtomaten
45min
Risotto mit Lachs und Tomaten
50min
Möhren-Tomaten-Risotto mit Tatar
40min