Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Schalotte, halbiert
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 30 g natives Olivenöl
- 3 Artischockenherzen, frisch, in Scheiben
- 2 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 300 g Garnelen, roh, geschält, halbiert
- 1500 g Wasser
- 350 g Nudeln (Tagliolini), trocken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1929 kJ / 461 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachsfilets in Sherrysauce
35 min
Tomaten-Garnelen-Sauce
25 min
Asia-Pasta mit Garnelen
35 min
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55min
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20 min
Bandnudeln mit Steinpilzen
1sa
Spaghetti mit Garnelen und Paprika-Gurken-Ragout
50 min
Tortiglioni mit Hühnchen und Oliven
35 min
Linguine mit Krabben und Garnelen
25 min
Linguine mit Garnelen
35 min
Tagliatelle mit Pilzen
1sa
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30 min