Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Putenbrust, ohne Haut und Knochen, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 250 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 2 Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 60 g Butter, weich, in Stücken
- 260 g Wildreismischung
- 50 g Weißwein, trocken
- 800 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 5 Stängel Basilikum, abgezupft, Blätter in feinen Streifen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2216 kJ / 530 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rinderragout mit Bohnen
50min
Fusilli mit Geschnetzeltem
1h
Risotto mit Steakstreifen und Frühlingsgemüse
55min
Spanischer Risotto
40 min
Hähnchen-Tomaten-Ragout mit Gin
1h
Tagliatelle mit Hühnchen und Pesto
1h 5min
Oliven-Fleischbällchen mit Spaghetti
40 min
Puten-Pilaw mit Aprikosen und Mandeln
1h
Lammragout mit Möhrencouscous
30min
Limetten-Geschnetzeltes mit Spätzle
30min
Safran-Hühnchen-Penne
35min
Rinderfilet alla Pizzaiola
30min