Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Putenbrust, ohne Haut und Knochen, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 250 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 2 Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 60 g Butter, weich, in Stücken
- 260 g Wildreismischung
- 50 g Weißwein, trocken
- 800 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 5 Stängel Basilikum, abgezupft, Blätter in feinen Streifen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2216 kJ / 530 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Reistopf
35min
Spargelwok mit Schweinefilet
1 Std. 15 Min
Risotto mit Steakstreifen und Frühlingsgemüse
55 Min
Hack in Tomaten-Sahne-Sauce
45 Min
Fusilli mit Geschnetzeltem
1h
Gefüllte Ricotta-Hähnchenbrust mit Tomatenrisotto
45 Min
Spanischer Risotto
40min
Tagliatelle mit Hühnchen und Pesto
1h 5min
Risotto mit Lachs und Tomaten
50 Min
Hähnchen mit Reis und asiatischem Gemüse
1h
Hähnchen mit Zucchini-Möhren-Reis
45 Min
Putenschnitzel-Gnocchi-Auflauf mit Ratatouille-Sauce
50 Min