Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Putenbrust, ohne Haut und Knochen, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 250 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 2 Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 60 g Butter, weich, in Stücken
- 260 g Wildreismischung
- 50 g Weißwein, trocken
- 800 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 5 Stängel Basilikum, abgezupft, Blätter in feinen Streifen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2216 kJ / 530 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lammragout mit Möhrencouscous
30 min
Tagliatelle mit Hühnchen und Pesto
1h 5min
Garnelencurry
35min
Garnelen-Eintopf
45 min
Puten-Pilaw mit Aprikosen und Mandeln
1h
Hähnchen und Garnelen mit saisonalem Gemüse (富贵虾球)
30 min
Gnocchi mit Kräutergarnelen
30 min
Risotto mit Steakstreifen und Frühlingsgemüse
55min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchini
35min
Spanischer Risotto
40 min
Risotto mit Lachs und Tomaten
50min
Hähnchen mit Reis und asiatischem Gemüse
1h