Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla al pistacchio
- 70 g di pistacchi al naturale sgusciati e spellati
- 140 g di zucchero
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 30 g di pasta di pistacchio
- 1 pizzico di sale
- 115 g di burro freddo a pezzi + q.b.
Crema di ricotta
- 90 g di zucchero
- 600 g di ricotta di pecora, scolata dal siero
- 80 g di gocce di cioccolato
Terminare la preparazione
- 80 g di mirtilli
- pistacchi al naturale, sgusciati e spellati q.b.
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1711 kJ / 409 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 43.8 g
- Tuk
- 22.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartellette alla frutta fresca
7 Std. 5 Min
Coupelle ripiene
35 Min
Mousse al lime con cremoso alle fragole
3 Std. 30 Min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Tartufi con cuore al cocco
6 godz. 50 min
Crostata meringata all'arancia
30 Min
Brownies al cioccolato bianco e pistacchi
50 Min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 Min
Bignè con crema al pistacchio
3 Std.
Cheesecake ai due cioccolati e fragole
10 Std. 45 Min
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2 Std. 30 Min
Cream tart
4 Std.