Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di mandorle pelate
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1079 kJ / 258 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 24.7 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cantucci
1h 50min
Torrone morbido
6 godz. 20 min
Stella di pane
3 Std. 30 Min
Colomba classica
6 godz. 45 min
Ciambella ciociara
3h
Canestrelli salati al formaggio e frutta secca
1h 30min
Cantuccini pistacchio, pomodori secchi e olive
40min
Frollini salati al formaggio, olive e pomodori secchi
1 godz.
Tozzetti
1h 30min
Fave dei Morti
55min
Cantuccini di Prato
1 godz.
Taralli con farina di mandorle, rosmarino e olive
1h 40min