Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 200 g di latte
- ½ cubetto di lievito di birra fresco
- ½ cucchiaino di zucchero
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 60 g di burro
- 370 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno tortelli
- 100 g di pancetta
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di spinaci baby freschi
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 30 g di burro fuso
- 2 cucchiai di foglie di salvia secca
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 176 kJ / 42 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panettone gastronomico natalizio
7h
Pasta all'uovo
1 Std.
Gnocchi con pastissada
2 Std. 30 Min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2 Std. 30 Min
Tortellini in brodo
1 Std. 20 Min
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1 Std. 50 Min
Agnolotti del plin
10sa 30 dk
Tortelli verdi
3 Std. 30 Min
Minestra imbottita
1 Std. 30 Min
Ravioli con ripieno di carne
1h 40min
Tortellini ai grani antichi in brodo
1 Std. 30 Min
Cappelletti reggiani
2h