Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 200 g di latte
- ½ cubetto di lievito di birra fresco
- ½ cucchiaino di zucchero
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 60 g di burro
- 370 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno tortelli
- 100 g di pancetta
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di spinaci baby freschi
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 30 g di burro fuso
- 2 cucchiai di foglie di salvia secca
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 176 kJ / 42 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta brisée
10min
Agnolotti del plin
10 Std. 30 Min
Pasta all'uovo
1h
Bauletti di carne triestini
1h
Chiacchiere salate
55min
Ciambelle salate farcite
4h 5min
Tris di taralli al profumo di Sardegna
2h
Pan di Spagna salato pomodori, crudo e mozzarella
3 Std. 30 Min
Cannoli ripieni di crema ai formaggi e tartufo nero
35min
Ravioli al radicchio
1h 10min
Gnocco fritto modenese
35min
Besciamella veloce
15 min