Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2000 g di latte intero fresco (vedere consigli)
- 2 ½ cucchiaini di caglio animale (vedere consigli)
- ½ cucchiaino di sale
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 - 2 cucchiaini di peperoncino secco frantumato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 5381 kJ / 1286 kcal
- Protein
- 66.4 g
- Sacharidy
- 99 g
- Tuk
- 72.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Burro
40 Min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3sa 30 dk
Ricotta
5 Std. 30 Min
Giardiniera sott'aceto
721hod. 25min
Gelatina al vino rosso e mirtilli
35 Min
Primosale
4h 45min
Yogurt al biscotto
12h 30min
Primo sale
13h 30min
Formaggella alle erbe
4h 20min
Formaggio fresco
9h 45min
Spianata sarda
7sa 45 dk
Composta di cipolle rosse
2h