Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 360 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 20 g di zucchero
- 500 g di farina manitoba + q.b. per infarinare
- 20 g di olio di oliva + q.b. per oliare
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale, a piacere
- 1 uovo, leggermente sbattuto con 1 cucchiaino di acqua, per spennellare
- ½ cucchiaio di semi di sesamo
- ½ cucchiaio di semi di cumino
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 400 kJ / 96 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane barese
6 Std. 15 Min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Panini al curry e ricotta
2u. 35min
Panini all'olio
3h 10 min
Pane al latte
2h 20min
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3h 35min
Ciabattine veloci
3h 10 min
Spianata sarda
7h 45 min.
Panini da picnic ai tre gusti
1h 30 min
Katmer (panini sfogliati turchi)
5 Std. 30 Min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Pai Bao (pane asiatico)
5 Std. 30 Min