Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 360 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 20 g di zucchero
- 500 g di farina manitoba + q.b. per infarinare
- 20 g di olio di oliva + q.b. per oliare
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale, a piacere
- 1 uovo, leggermente sbattuto con 1 cucchiaino di acqua, per spennellare
- ½ cucchiaio di semi di sesamo
- ½ cucchiaio di semi di cumino
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 400 kJ / 96 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Pane al semolino
4sa
Katmer (panini sfogliati turchi)
5h 30min
Panini al curry e ricotta
2 godz. 35 min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3 godz. 35 min
Pane ebraico (Challah)
3 godz. 30 min
Filoncini alla cipolla
3 godz. 50 min
Baguette
4sa
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Himbasha (pane etiope in padella)
3 Std. 40 Min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min