Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 360 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 20 g di zucchero
- 500 g di farina manitoba + q.b. per infarinare
- 20 g di olio di oliva + q.b. per oliare
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale, a piacere
- 1 uovo, leggermente sbattuto con 1 cucchiaino di acqua, per spennellare
- ½ cucchiaio di semi di sesamo
- ½ cucchiaio di semi di cumino
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 400 kJ / 96 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane al latte
2h 20min
Pane con farina di mais
5h 5min
Pane pugliese
29h 20min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Panini al curry e ricotta
2h 35min
Pane alle olive
2h 20min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Pane arabo
3h 30min
Pane barese
6h 15min
Baguette
4h
Balep korkun
1 Std. 30 Min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min