Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Surimi (Krebsfleischimitat)
- 2 hart gekochte Eier
- 2 Dosen Thunfisch, in Lake (ca. 160 g), abgetropft
- 200 g Mayonnaise
- 2 Lauchzwiebeln, in Ringen
- Salz
- Pfeffer
- 1 Baguette, in Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1379 kJ / 330 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Matjes-Katersalat
55min
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10min
Makrelen-Frischkäse-Aufstrich
10min
Gemüse-Leber-Torte
1 Std. 50 Min
Russische Blätterteigpastete mit Lachs (Kulebjak)
1h 30min
Geflügellebercreme
5h 30min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min
Thunfisch-Tapenade
5min
Oliviersalat
3h
Thunfisch-Ei-Creme mit Avocado auf Baguette
1h
Lachs-Dip
5min