Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Surimi (Krebsfleischimitat)
- 2 hart gekochte Eier
- 2 Dosen Thunfisch, in Lake (ca. 160 g), abgetropft
- 200 g Mayonnaise
- 2 Lauchzwiebeln, in Ringen
- Salz
- Pfeffer
- 1 Baguette, in Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1379 kJ / 330 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachs-Dip
5 Min
Gurkenhäppchen mit Lachs
15p
Okroschka (Kalte Suppe)
1 godz. 10 min
Gemüse-Leber-Torte
1 Std. 50 Min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 godz. 10 min
Ucha - Fischsuppe
50 Min
Khachapuri - georgische Käse-Ei-Brote
2 godz.
Thunfisch-Tapenade
5 Min
Matjes-Katersalat
55min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min
Gefüllte Blinis
55min
Oliviersalat
3h