Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Stängel Thymian, abgezupft
- 2 Stängel Estragon, abgezupft
- 2 Stängel Majoran, abgezupft
- 1 Schalotte (ca. 25 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 TL Kapern, aus dem Glas, abgetropft
- 1 Sardellenfilet, in Öl, abgetropft
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 1 EL Dijon-Senf
- 1 gestr. TL Curry
- 2 - 3 Spritzer Worcester-Sauce
- 1 TL Madeira
- 1 TL Weinbrand
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Paprika rosenscharf
- ½ TL Zitronenschale, abgerieben
- 800 g Garnelen, roh, groß, geschält
- 2 EL Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1979 kJ / 473 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Muscheln in Weißweinsud
35 Min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1 Std.
Kalbsfilet auf Tomatensugo und Zitronenreis
1 Std. 10 Min
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25 Min
Garnelen Aglio e Olio
20 Min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 Min
Marinierte Lammkoteletts mit Maisdip
3h 30min
Zitronen-Knoblauch-Fisch
2h 20min
Tintenfischringe aglio e olio
1 Std. 20 Min
Seeteufel in Sauce
1 Std.
Bouillabaisse
1 Std.
Andalusische Fischsuppe
50 Min