Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Stängel Thymian, abgezupft
- 2 Stängel Estragon, abgezupft
- 2 Stängel Majoran, abgezupft
- 1 Schalotte (ca. 25 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 TL Kapern, aus dem Glas, abgetropft
- 1 Sardellenfilet, in Öl, abgetropft
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 1 EL Dijon-Senf
- 1 gestr. TL Curry
- 2 - 3 Spritzer Worcester-Sauce
- 1 TL Madeira
- 1 TL Weinbrand
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Paprika rosenscharf
- ½ TL Zitronenschale, abgerieben
- 800 g Garnelen, roh, groß, geschält
- 2 EL Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1979 kJ / 473 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1sa 20 dk
Tintenfischringe aglio e olio
1sa 20 dk
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 Min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9hod.
Tintenfischringe aglio e olio
1sa 20 dk
Gratinierte Dorade mit Kartoffelsalat
1sa 20 dk
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1sa 20 dk
Entenbrust-Salat mit Balsamico-Blaubeer-Vinaigrette
1 Std. 35 Min
Riesengarnelen in Cognac
20 Min
Garnelen Aglio e Olio
20 Min
Gambas Piri-Piri
25 Min
Andalusische Fischsuppe
50 Min