Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Stängel Thymian, abgezupft
- 2 Stängel Estragon, abgezupft
- 2 Stängel Majoran, abgezupft
- 1 Schalotte (ca. 25 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 TL Kapern, aus dem Glas, abgetropft
- 1 Sardellenfilet, in Öl, abgetropft
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 1 EL Dijon-Senf
- 1 gestr. TL Curry
- 2 - 3 Spritzer Worcester-Sauce
- 1 TL Madeira
- 1 TL Weinbrand
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Paprika rosenscharf
- ½ TL Zitronenschale, abgerieben
- 800 g Garnelen, roh, groß, geschält
- 2 EL Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1979 kJ / 473 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Andalusische Fischsuppe
50min
Garnelensuppe mit Zitronengras
40min
Zitronen-Knoblauch-Fisch
2h 20min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1hod. 20min
Tintenfischringe aglio e olio
1hod. 20min
Spargel-Antipasti
40min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1hod. 20min
Sylter Landei mit gebackener Auster
30min
Lammkrone mit Ratatouille, Fisolen und Erdäpfelgratin
1 Std. 25 Min
Garnelen Aglio e Olio
20min