Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 Eier
- 100 g Saure Sahne
- 150 g Crème fraîche
- 200 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- ½ EL Beifuß, getrocknet
- 200 g Wasser
- 6 Wirsingblätter, groß, in Streifen
- 4 TL Butter, zum Braten
- 200 g Nordseekrabben, abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2125 kJ / 508 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
4-Käse-Pizza
3h 50min
Gemüsepastete in Filoteig
1 Std. 20 Min
Endiviensalat-Suppe
35min
Chicorée mit Schinken, Reis und Zitronensauce
50min
Glückstädter Matjestopf
3h 30min
Pfannkuchen "Schwarzwälder Art"
45 min
Kartoffel-Käse-Pizza mit Salbei
1h
Kedgeree (Downton Abbey)
40 min
Sattmacher-Pizza
1h
Badischer Kartoffelauflauf mit Ziegenkäse
1h 40min
Kalbsfrikassee mit Staudensellerie, Schwarzwurzeln und Kartoffeln
1 godz. 35 min
Fischfrikadellen mit Reis, Brokkoli und Curry-Ingwer-Sauce
1h