Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 Eier
- 100 g Saure Sahne
- 150 g Crème fraîche
- 200 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- ½ EL Beifuß, getrocknet
- 200 g Wasser
- 6 Wirsingblätter, groß, in Streifen
- 4 TL Butter, zum Braten
- 200 g Nordseekrabben, abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2125 kJ / 508 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rheinischer Döppekuchen
1 Std. 50 Min
Apfelpfannkuchen
30 Min
Gemüse mit Basilikum-Bagna-Fredda
50 Min
Ulmer Zuckerbrot (Baden-Württemberg)
2 Std.
Sauerkraut-Apfel-Auflauf
1 Std. 40 Min
Bauernpfannkuchen
30 Min
Paprika-Porree-Quiche
1 Std. 40 Min
Kartoffel-Sauerkraut-Auflauf
1 Std. 20 Min
Königsberger Klopse - mal anders
1 Std.
Spanischer Bohnentopf
1 Std. 10 Min
Badischer Kartoffelauflauf mit Ziegenkäse
1 Std. 40 Min
Spitzkohl-Käse-Spätzle
1 Std. 40 Min