Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 Eier
- 100 g Saure Sahne
- 150 g Crème fraîche
- 200 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- ½ EL Beifuß, getrocknet
- 200 g Wasser
- 6 Wirsingblätter, groß, in Streifen
- 4 TL Butter, zum Braten
- 200 g Nordseekrabben, abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2125 kJ / 508 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Birnen, Bohnen und Kassler
50 min
Garnelen mit Bohnenduo
35 min
Bauernpfannkuchen
30 min
Kaninchen-Terrine
1h 10 min
Hackfleischpfannkuchen mit Salat
1h 15 min.
Lachsfilets mit Sauerampfersauce
35 min
Bremer Labskaus
1h 20 min
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1h
Himmel und Erde (Himmel un Äd)
1h 10 min
Speck-Pfannkuchen mit Salat
1h
Apfelpfannkuchen
30 min
Labskaus-Nester mit Dip
40 min