Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Salatgurken
- 2 Scheiben Toastbrot, in Stücken
- 3 Frühlingszwiebeln, das Weiße und Hellgrüne, in Stücken
- 400 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Stücken (2 cm)
- 1 Ei
- 1 ¼ TL Salz
- 8 Prisen Pfeffer
- 1 Zitrone, Bio, 1 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 1 Prise Zucker
- 1 Bund Dill, abgezupft
- 1200 g Wasser
-
3
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 3 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 200 g Langkornreis, parboiled (10 Minuten Garzeit)
- 150 g Doppelrahm-Frischkäse
- 1 TL Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2392 kJ / 567 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Putenbrust mit Rucolapesto
1h
Lachsomelette
45 min
Fischcurry
45 min
Balsamico-Schnitzel mit Kartoffeln und Fenchel
40 min
Spargelauflauf
1h 30min
Spargeltartelettes mit Lachs
1h
Forellen des Bischofs
35 min
Filets mit Apfel-Zwiebel-Sauce
3 Std.
Fischrouladen mit Gemüse-Bandnudeln
40 min
Balsamico-Lachs mit Zucchininudeln
25 min
Gefüllte Paprika mit Putenschnitzel und Reis
1h 10 min
Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce
45 min