Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Salatgurken
- 2 Scheiben Toastbrot, in Stücken
- 3 Frühlingszwiebeln, das Weiße und Hellgrüne, in Stücken
- 400 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Stücken (2 cm)
- 1 Ei
- 1 ¼ TL Salz
- 8 Prisen Pfeffer
- 1 Zitrone, Bio, 1 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 1 Prise Zucker
- 1 Bund Dill, abgezupft
- 1200 g Wasser
-
3
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 3 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 200 g Langkornreis, parboiled (10 Minuten Garzeit)
- 150 g Doppelrahm-Frischkäse
- 1 TL Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2392 kJ / 567 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachs mit Champignon-Sahne-Sauce und Kartoffeln
50 Min
Fisch-Schaschlik
35 Min
Fisch mit Porree-Käse-Haube, Reis, Fenchel und Zitronensauce
1 Std.
Fischfilet-Kräuter-Päckchen
35 Min
Fischcurry
45 Min
Kabeljau mit Hirse und Pfirsichsauce
30 Min
Lachs mit Wirsing und Kartoffeln
50 Min
Forellen des Bischofs
35 Min
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40 Min
Lachsbällchen auf Spinatrahm
45 Min
Fisch mit Kräuter-Käse-Kruste
1 godz. 15 min
Forelle mit Kartoffel-Gurken-Gemüse
1 Std.