Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 EL Fenchelsamen
- 40 g Paniermehl
- 5 Stängel Thymian, frisch, abgezupft
- 1 ½ TL Pfeffer
- 400 g Mett
- 8 Tomaten (à ca.100 g)
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 250 g Aubergine, in Stücken (2 cm)
- 100 g Staudensellerie, in Stücken (1 cm)
- 120 g Möhren, in Stücken (1 cm)
- 400 g passierte Tomaten
- 100 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 2 Nelken
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 TL Chiliflocken
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2000 kJ / 478 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linsensuppe
8u. 45min
Nudeln in Tomatensauce mit Chorizo
25min
Rotkohl-Slaw mit Pistazien
30 min
Kartoffelsalat
1h 30min
Spargelcremesuppe
40 min
Kabeljau mit Zitrusbutter
50min
Frühlings-Kartoffelsalat
2h 55min
Bachsaibling mit Haselnussmilch
26h
Pesto-Hähnchen
1h
Schwäbische Laubfrösche
1h 30min
Badischer Kartoffelauflauf mit Ziegenkäse
1h 40min
Königsberger Klopse - mal anders
1h