Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Basilikum-Bagna-Fredda
- 60 g Pflanzenöl
- 60 g Olivenöl
- 60 g Sardellenfilet, in Öl
- 200 g Milch
- 8 Knoblauchzehen
- 2 frische Lorbeerblätter, mehrfach eingeschnitten
- 30 g Basilikum, abgezupft
- 4 Prisen Salz
-
¼ - ½
TL Piment d'Espelette
nebo ¼ - ½ TL Cayenne-Pfeffer
Gemüse und Fertigstellung
- 1 rote Paprika, in Streifen (2 cm)
- 1 grüne Paprika, in Streifen (2 cm)
- 1 Fenchelknolle, in Spalten (1,5 cm)
- 6 Staudensellerie-Stangen, längs halbiert, in Stücken (12 cm)
- 10 Möhren, schlank, längs halbiert
- 1 Römersalat, mini, in Spalten (2 cm)
- 8 Scheiben Ciabatta, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2294 kJ / 548 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 9.6 g
- Sodík
- 1141 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Radieschen-Gurken-Salat mit Räucherlachs
40 Min
Italienischer Gemüsetopf
10 godz.
Sizilianischer Reissalat mit Thunfisch
50 Min
Waldorfsalat
30 Min
Couscous-Kräuter-Salat
40 Min
Casarecce-Salat mit Blumenkohl und Nüssen
1 Std. 20 Min
Blitz-Cassata
20 Min
Kartoffelsalat
1hod. 30min
Zitrussalat
30 Min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40 Min
Mehrkorn-Focaccia
2h 5min
Gedämpfter Kabeljau
35 min