Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Basilikum-Bagna-Fredda
- 60 g Pflanzenöl
- 60 g Olivenöl
- 60 g Sardellenfilet, in Öl
- 200 g Milch
- 8 Knoblauchzehen
- 2 frische Lorbeerblätter, mehrfach eingeschnitten
- 30 g Basilikum, abgezupft
- 4 Prisen Salz
-
¼ - ½
TL Piment d'Espelette
nebo ¼ - ½ TL Cayenne-Pfeffer
Gemüse und Fertigstellung
- 1 rote Paprika, in Streifen (2 cm)
- 1 grüne Paprika, in Streifen (2 cm)
- 1 Fenchelknolle, in Spalten (1,5 cm)
- 6 Staudensellerie-Stangen, längs halbiert, in Stücken (12 cm)
- 10 Möhren, schlank, längs halbiert
- 1 Römersalat, mini, in Spalten (2 cm)
- 8 Scheiben Ciabatta, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2294 kJ / 548 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 9.6 g
- Sodík
- 1141 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffelsalat
1 godz. 30 min
Kernige Kartoffelsuppe
35 min
Fleischbällchen in Kräutersauce
45 min
Spicy Mary
5min
Tomatensauce
40 min
Paprikabrösel
30 min
Sylter Guacamole
10min
Lachsfilets in Sherrysauce
35 min
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4h 30min
Rohkost, gemischt
10min
Königsberger Klopse - mal anders
1h
Lachs mit Champignon-Sahne-Sauce und Kartoffeln
50 min