Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Oliven-Tapenade
- 50 g Kalamata Oliven, entsteint
- 50 g Oliven, grün, entsteint
- 1 EL getrocknete Tomaten, abgetropft
- 2 TL Kapern, eingelegt, abgetropft
- 5 Stängel Basilikum, abgezupft
- 2 Prisen Paprika de la Vera (geräuchertes Paprikapulver)
- 1 TL Balsamico, dunkel
Tortilla
- 50 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 1 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 80 g rote Zwiebeln
- 2 Knoblauchzehen
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 500 g Wasser
- 200 g Kartoffeln, geschält, längs halbiert und in Scheiben (5 mm)
- 40 - 60 g frische Pilze, gesäubert, je nach Größe halbiert oder geviertelt (volitelně)
- 80 g rote Paprika, in Streifen (5 mm)
- ½ TL Paprika de la Vera
- ¼ - ½ TL Salz
- ¼ - ½ TL Pfeffer
- 6 Eier
- 50 g Milch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 687 kJ / 164 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aubergine-Parmaggiana
1h 10min
Salsa Verde
10min
Mojo für Meeresfrüchte
10min
Patatas Bravas mit Chorizo
1 godz. 15 min
Chorizo-Quiche
2 godz. 30 min
Melanzane alla Parmigiana
1h 10min
Tapenade
5 min
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2h 15min
Tarte provençale
1h 40min
Rote Mojo Sauce
10min
Salsa Roja
20min
Käsefondue
15min