Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Oliven-Tapenade
- 50 g Kalamata Oliven, entsteint
- 50 g Oliven, grün, entsteint
- 1 EL getrocknete Tomaten, abgetropft
- 2 TL Kapern, eingelegt, abgetropft
- 5 Stängel Basilikum, abgezupft
- 2 Prisen Paprika de la Vera (geräuchertes Paprikapulver)
- 1 TL Balsamico, dunkel
Tortilla
- 50 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 1 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 80 g rote Zwiebeln
- 2 Knoblauchzehen
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 500 g Wasser
- 200 g Kartoffeln, geschält, längs halbiert und in Scheiben (5 mm)
- 40 - 60 g frische Pilze, gesäubert, je nach Größe halbiert oder geviertelt (volitelně)
- 80 g rote Paprika, in Streifen (5 mm)
- ½ TL Paprika de la Vera
- ¼ - ½ TL Salz
- ¼ - ½ TL Pfeffer
- 6 Eier
- 50 g Milch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 687 kJ / 164 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Melanzane alla Parmigiana
1h 10min
Mojo Amarillo
45min
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1h 10min
Rote Mojo Sauce
10min
Knusprige Spinattaschen mit Roquefort
25min
Französische Zucchini-Tarte
2j
Albondigas mit feuriger Tomatensauce
40 min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1h 50min
Aubergine-Parmaggiana
1h 10min
Patatas Bravas mit Chorizo
1h 15min
Tarte provençale
1u. 40min
Gazpacho Andalusia
40 min