Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 20 g Butter
- 50 g Buchweizen-Mehl z.B. von Alnatura
- 1 Ei
- 120 g Wasser
- ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Butter und etwas mehr zum Braten
- 100 g gekochter Schinken, in Würfeln (5 mm)
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht,
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 10 g Mehl
- 120 g Wasser
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Bestreuen
- 250 g Champignons, je nach Größe halbiert oder geviertelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 965 kJ / 231 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche Lorraine
50min
Buchweizencrêpes mit Camembert und frischen Kräutern
1 Std. 20 Min
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1h 40min
Risotto
30min
Buchweizencrêpes mit Camembert
1 Std. 25 Min
Rote Zwiebel-Tarte mit Feta und Feigen
1 Std. 30 Min
Französische Zucchini-Tarte
2h
Meerrettich Cheescake mit Roter Bete
1 Std. 10 Min
Tarte provençale
1h 40min
Kürbis-Tarte
2h 35min
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1 Std. 30 Min
Käsefondue
15 Min