
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Wasser
- 8 Eier (Kl. M), gekühlt
- 1 EL Sesam
- 1 Limette Saft ausgepresst (40 g)
- 2 EL Sesamöl, geröstet
- 1 EL Sojasauce
- 9 Prisen Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- 2 Frühlingszwiebeln in dünnen Scheiben
- 125 g Babyspinat, frisch
- 1 Zwiebel halbiert
- 70 g Butter
- 400 g Erbsen, TK aufgetaut
- 600 g Milch kalt
- 50 g Mehl
- 4 TL Wasabipaste
- 1 Daikon-Kresse-Beet abgeschnitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 640 kcal / 2685 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 39 g
- Sacharidy
- 37 g
Alternativní recepty
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Ziegenkäse mit Zwiebelkonfit
30min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4hod. 30min
Shakshuka mit Ziegenkäse
45min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1hod. 50min
Gazpacho Andalusia
40min
Pochiertes Landei mit Blumenkohl
1hod. 30min
Erbsen-Guacamole mit Halloumi und Gemüse
1hod.
Tomatendressing | Portwein | Apfel
5hod. 30min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20min
Vietnamesische Nudelsuppe
1hod. 20min