Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 Stängel Petersilie, abgezupft
- 25 Stängel Minze, frisch, abgezupft
- 150 g rote Paprika, in Stücken
- 1200 g Wasser
- 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 160 g Bulgur
- 5 EL Zitronensaft
- 2 TL Salz
- 2 EL Honig
- 5 EL Olivenöl
- 2 - 3 Prisen Chiliflocken
- 2 Prisen Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 200 g Aprikosen, in Spalten (1 cm breit)
- 150 g Römersalat, in Streifen (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1363 kJ / 325 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ribollita mit Petersilien-Zitronen-Öl
50 Min
Caponata Siciliana
30 min
Risonisalat mit Cannellini-Bohnen
45 Min
Casarecce-Salat mit Blumenkohl und Nüssen
1h 20 min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 Min
Frei geformte Aprikosen-Blaubeer-Tarte
3h
Orient-Kartoffelsalat
1h 20 min
Dukkah
20 Min
Ligurischer Nudelsalat
35 min
Tabouleh
15 Min
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40 min
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1h