
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)
- 200 g gerookte kaas (bv. gerookte scamorza, gerookte Edammer kaas), in stukken (4-5 cm)
Vulling
- 1 teentje knoflook
- 20 g extra vergine olijfolie
-
300
g verse artisjokharten
nebo 300 g artisjokharten uit blik uitgelekt - 100 g witte wijn
- extra vergine olijfolie plus extra om in te vetten
- 100 g ricotta
- 2 eieren
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- 16 cannellonibuisjes (ong. 180 g)
Tomatensaus
- 40 g selderstengel in stukken
- 30 g ui
- 40 g wortelen in stukken
- 1 teentje knoflook
-
400
g tomaten uit blik
nebo 400 g rijpe tomaten in stukken (3-4 cm) - 200 g water
- 1 snuifje suiker
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 715 kcal / 2997 kJ
- Protein
- 39 g
- Tuk
- 39 g
- Sacharidy
- 40 g
- Vláknina
- 12.2 g
Alternativní recepty
Stevige linzenchili
50min
Custard
15min
Kaascrackers
2h 30min
Moussaka met linzen
2h 20min
Yoghurtdressing
5min
Pizza Margherita
2h 10min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1h
Vegetarische kaasmuffins met hazelnoot
45min
Champignontaart
Nenhuma avaliação
Granité van koffie
8h 10min
Courgetteomelet
40min
Vastensoep
30min