Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus

Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus

4.2 5 rating
Příprava 45min.
Celkový 1hod. 35min.
4 porties

Suroviny

  • Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)
    140 g
  • gerookte kaas (bv. gerookte scamorza, gerookte Edammer kaas), in stukken (4-5 cm)
    200 g
Vulling
  • teentje knoflook
    1
  • extra vergine olijfolie
    20 g
  • verse artisjokharten
    300 g
    300 g artisjokharten uit blik, uitgelekt
  • witte wijn
    100 g
  • extra vergine olijfolie plus extra om in te vetten
  • ricotta
    100 g
  • eieren
    2
  • zout
    1 tl
  • gemalen peper
    2 snuifjes
  • cannellonibuisjes (ong. 180 g)
    16
Tomatensaus
  • selderstengel in stukken
    40 g
  • ui
    30 g
  • wortelen in stukken
    40 g
  • teentje knoflook
    1
  • tomaten uit blik
    400 g
    400 g rijpe tomaten, in stukken (3-4 cm)
  • water
    200 g
  • suiker
    1 snuifje
  • zout
    1 tl
  • gemalen peper
    1 snuifje

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portie

Protein 39 g
Kalorie 2997 kJ / 715 kcal
Tuk 39 g
Vláknina 12.2 g
Sacharidy 40 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...