Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g verse mosselen
- 160 g uien, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 40 g olijfolie
- 200 g verse pijlinktvisringen
- 200 g paprikamengeling (bv. rood, groen), in stukken (3 cm)
- 50 g chorizo, in dunne schijfjes
- 400 g tomaten uit blik, volledig, inclusief sap, grof gehakt
- 1 ½ tl zout
- 2 snuifjes saffraandraadjes (0.1 g)
- 200 g water
-
½
tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt
nebo ½ blokje kippenbouillon (voor 0,5 l) - 350 g witte korte korrel rijst, voor soepen enz., 13 min kooktijd (zie tip)
- 50 g rauwe garnalen, gepeld
- 1 citroen, in partjes, voor bij het serveren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1593 kJ / 377 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Spaanse brunch
1h 15min
Scandinavische brunch
Žádné hodnocení
Turkse gekruide lamshapjes
Žádné hodnocení
Kleine carnaval beignets
Žádné hodnocení
Chai-theepoeder
15 Min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 Std. 10 Min
Antioxidantenboost
10min
Detoxsapje “Gave huid”
10min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 Min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 Min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1 Std.