
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g verse mosselen
- 160 g uien gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 40 g olijfolie
- 200 g verse pijlinktvisringen
- 200 g paprikamengeling (bv. rood, groen), in stukken (3 cm)
- 50 g chorizo in dunne schijfjes
- 400 g tomaten uit blik volledig, inclusief sap, grof gehakt
- 1 ½ tl zout
- 2 snuifjes saffraandraadjes (0.1 g)
- 200 g water
-
½
tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt
nebo ½ blokje kippenbouillon (voor 0,5 l) - 350 g witte korte korrel rijst, voor soepen enz. 13 min kooktijd (zie tip)
- 50 g rauwe garnalen, gepeld
- 1 citroen in partjes, voor bij het serveren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 377 kcal / 1593 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 51 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1hod.
Gemalen kip in tomatensaus
30min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1hod.
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Hazelnootijs
Žádné hodnocení
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1hod. 40min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2hod.
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35min