Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
200
g rode uien, gehalveerd
nebo 200 g uien, gehalveerd - 20 g teentjes knoflook
- 1 verse rode chilipeper, zaadlijsten verwijderd, pas aan naar smaak
- 10 g olijfolie
-
750
g tomaten, in stukken
nebo 750 g tomaten uit blik - 200 g paprikamengeling (bv. rood en groen), in dunne reepjes (ong. 2 cm lang)
- 1 - 1 ½ tl zout
- 150 g zoete maïskorrel, uit blik, uitgelekt
- 500 g kidneybonen, uit blik, uitgelekt (ong. 800 g voor het uitlekken)
-
6
soja- en champignonworst, vegetarisch (450-600 g)
nebo 6 vegetarische worst of naar keuze -
3 - 4
takjes verse koriander, enkel de blaadjes
nebo 3 - 4 takjes verse bladpeterselie, enkel de blaadjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1745 kJ / 418 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 13.3 g
Alternativní recepty
Aziatische rijst met eieren en groenten
30 min
Chili non Carne
1 godz.
Pastasalade met groenten
1 godz.
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Žádné hodnocení
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Žádné hodnocení
Vegetarisch medaillon
Žádné hodnocení
Asperge-langoustine terrine
10 Std.
Paella met kidneybonen
55 min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1h 15min
Fideuá van groenten
40 min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min