Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
200
g rode uien, gehalveerd
nebo 200 g uien, gehalveerd - 20 g teentjes knoflook
- 1 verse rode chilipeper, zaadlijsten verwijderd, pas aan naar smaak
- 10 g olijfolie
-
750
g tomaten, in stukken
nebo 750 g tomaten uit blik - 200 g paprikamengeling (bv. rood en groen), in dunne reepjes (ong. 2 cm lang)
- 1 - 1 ½ tl zout
- 150 g zoete maïskorrel, uit blik, uitgelekt
- 500 g kidneybonen, uit blik, uitgelekt (ong. 800 g voor het uitlekken)
-
6
soja- en champignonworst, vegetarisch (450-600 g)
nebo 6 vegetarische worst of naar keuze -
3 - 4
takjes verse koriander, enkel de blaadjes
nebo 3 - 4 takjes verse bladpeterselie, enkel de blaadjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1745 kJ / 418 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 13.3 g
Alternativní recepty
Kikkererwtensoep met spinazie
40 min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 min
Soba noodle mee goreng
40 min
Zoetzure tempé
Žádné hodnocení
Vijfzaden energierepen
Žádné hodnocení
Vegetarische bruine rijst
40 min
Ratatouille
40 min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 min
Chili non Carne
1h
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Žádné hodnocení
Paella met kidneybonen
55min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h