Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g notenmengeling (bv. amandelen, walnoten)
- 30 g extra vergine olijfolie
- 50 g uien, gehalveerd
- 1300 g rijpe tomaten (Ø 5-6 cm) (zie tip)
- 100 g verse champignons (bv. witte, oesterzwam)
- 1 tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
-
10 - 12
bladeren verse munt
nebo 1 tl gedroogde munt - 4 - 5 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes
- 75 g witte langkorrelige rijst
- 20 g citroensap, vers geperst (ong. ½ citroen)
- verse peterselie, enkel de blaadjes, plus extra als garnituur
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1644 kJ / 392 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 9.2 g
Alternativní recepty
Roomboterglazuur
5 Min
Asperge ovenschotel
1h 30min
Aziatische komkommersalade
Žádné hodnocení
Velouté met Marokkaanse smaken
35 Min
Paddenstoelentaart
1h 30min
Gevulde groenten
1 Std. 20 Min
Pudding met aardbei en peer
Žádné hodnocení
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 Min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min