Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g notenmengeling (bv. amandelen, walnoten)
- 30 g extra vergine olijfolie
- 50 g uien, gehalveerd
- 1300 g rijpe tomaten (Ø 5-6 cm) (zie tip)
- 100 g verse champignons (bv. witte, oesterzwam)
- 1 tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
-
10 - 12
bladeren verse munt
nebo 1 tl gedroogde munt - 4 - 5 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes
- 75 g witte langkorrelige rijst
- 20 g citroensap, vers geperst (ong. ½ citroen)
- verse peterselie, enkel de blaadjes, plus extra als garnituur
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1644 kJ / 392 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 9.2 g
Alternativní recepty
Indiase groentencurry
50min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 min
Asperge ovenschotel
1h 30min
Quiche met kip en peer
2h 40min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Žádné hodnocení
Siciliaanse garnalensalade
40 min
Fideuá van groenten
40 min
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Žádné hodnocení
Spinazierisotto met asperges
40 min
Courgetteomelet
40 min
Mediterrane visschotel
1h 30min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 min