Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g notenmengeling (bv. amandelen, walnoten)
- 30 g extra vergine olijfolie
- 50 g uien, gehalveerd
- 1300 g rijpe tomaten (Ø 5-6 cm) (zie tip)
- 100 g verse champignons (bv. witte, oesterzwam)
- 1 tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
-
10 - 12
bladeren verse munt
nebo 1 tl gedroogde munt - 4 - 5 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes
- 75 g witte langkorrelige rijst
- 20 g citroensap, vers geperst (ong. ½ citroen)
- verse peterselie, enkel de blaadjes, plus extra als garnituur
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1644 kJ / 392 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 9.2 g
Alternativní recepty
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Geroerbakte groenten
10min
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
Soja-bolognese met courgette noedels
50 Min
Indiase groentencurry
50 Min
Geroosterde aubergines
Nessuna valutazione
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Nessuna valutazione
Chili con carne
40 Min
Asperge-watermeloen salade
40 Min
Canapé met ei
10min
Courgetteomelet
40 Min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 Std. 15 Min