![Kompot jabłkowo-gruszkowy Kompot jabłkowo-gruszkowy](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c9236128-b189-4f3c-895c-f159426021a7/Derivates/270f20b3-a89f-4e79-8aee-22ce1f1d34cd.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
- 400 g gruszek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
- 50 - 60 g brązowego cukru
- 1 laska cynamonu, przełamana na pół
- 1200 g wody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 367.9 kJ / 87.9 kcal
- Protein
- 0.4 g
- Sacharidy
- 23.2 g
- Tuk
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 9.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mleko z miodem i czosnkiem
5min
Napar jabłkowy
40 Min
Kompot gruszkowy (w słoikach na zimę)
50 Min
Kompot z suszu
2h 10min
Rozgrzewający kompot z obierków gruszek
35 Min
Delikatne rumienienie 250 g cebuli szalotki
20 dk
Kompot wiśniowy (w słoikach na zimę)
50 Min
Kompot rabarbarowy z imbirem i pomarańczą
20 dk
Galaretka z owocami
4sa 10 dk
Kompot wiśniowy
35 Min
Kompot porzeczkowo-agrestowy
30min
Kompot z rabarbaru
2h 15min