Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
- 400 g gruszek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
- 50 - 60 g brązowego cukru
- 1 laska cynamonu, przełamana na pół
- 1200 g wody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 367.9 kJ / 87.9 kcal
- Protein
- 0.4 g
- Sacharidy
- 23.2 g
- Tuk
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 9.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sok z ciemnych winogron
40min
Mleko z miodem i czosnkiem
5min
Mus jabłkowy
15min
Kompot z rabarbaru
2 godz. 15 min
Kompot gruszkowy (w słoikach na zimę)
50min
Kompot wiśniowy (w słoikach na zimę)
50min
Rozgrzewający kompot z obierków gruszek
35min
Kompot rabarbarowy z imbirem i pomarańczą
20min
Kompot porzeczkowo-agrestowy
30 min
Rosół na wołowinie
2 godz. 15 min
Napar jabłkowy
40min
Kompot wiśniowy
35min