
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
- 400 g gruszek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
- 50 - 60 g brązowego cukru
- 1 laska cynamonu przełamana na pół
- 1200 g wody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 87.9 kcal / 367.9 kJ
- Protein
- 0.4 g
- Tuk
- 0.2 g
- Sacharidy
- 23.2 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 9.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gotowanie na parze połówek gruszek (500-800g)
30min
Kompot wiśniowy
35min
Kompot wiśniowy (w słoikach na zimę)
50min
Syrop z cebuli
12hod. 10min
Kompot gruszkowy (w słoikach na zimę)
50min
Rozgrzewający kompot z obierków gruszek
35min
Kompot rabarbarowy z imbirem i pomarańczą
20min
Kompot z rabarbaru
2hod. 15min
Kompot porzeczkowo-agrestowy
30min
Sok z ciemnych winogron
40min
Napar jabłkowy
40min
Mleko z miodem i czosnkiem
5min