Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 ząbki czosnku, przekrojone na pół
-
20
g oleju
nebo 20 g oliwy z oliwek -
200
g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
nebo 200 g czerwonej cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 1031 kJ / 246 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 20 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rumienienie wołowiny (medium rare)
15min
Delikatne rumienienie 300 g cebuli
20 min
Rumienienie 200 g pora
20 min
Delikatne rumienienie 250 g cebuli szalotki
20 min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15min
Mocne rumienienie 250 g cebuli szalotki
25min
Delikatne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20 min
Rumienienie 200-300 g cebuli
20 min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25min
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 min