Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g unt, tăiat în bucăți, plus pentru uns
- 60 g făină, plus pentru tapetat formele
- 150 g brânză Gruyère, tăiată în bucăți
- 4 ouă
- 300 g lapte
- 1 priză nucșoară măcinată
- ½ linguriță sare
- 1 priză piper negru măcinat
- 100 g frișcă lichidă, min. 30% grăsime
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1520 kJ / 363 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 14.9 g
- Sodík
- 450.5 mg
Alternativní recepty
Musaca de linte
2 Std. 20 Min
Pui în sos de piersici
40min
Chec cu iaurt
1 Std. 40 Min
Lasagne cu ricotta, mentă și dovlecel
2 Std.
Ștrudel cu mere
1 Std. 45 Min
Ruladă de carne
1 godz. 20 min
Tort linzer
2 Std.
Budincă cu ciocolată și pere, la aburi
1 Std. 10 Min
Conopidă cu brânză, la cuptor
55 Min
Plăcintă cu ciuperci
1 Std. 40 Min
Gougères (Gogoșele cu brânză)
40min
Negresă
50 min