Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 - 100 g de carne de res en cubos, pollo, o cerdo, congelada
- 35 g de cebolla
- ½ diente de ajo
- 635 g de jitomate, cortado en cuartos (aprox. 6 pzas.)
-
1
chile guajillo, sin semillas
(volitelně)
nebo 1 cucharada de chile chipotle adobado (volitelně) - 5 g de aceite, y un poco más para tostar la pasta
- 50 - 100 g de fideos secos, del no. 2 (volitelně)
- 800 g de agua
- 2 cditas de sal fina
-
1
rama de epazote (volitelně)
nebo 1 rama de cilantro (volitelně) - 350 g de mezcla de verduras, ej: zanahoria, calabacitas, apio, etc, cortadas en cubos pequeños (volitelně)
- 50 - 100 g de frijol negro cocido (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 424 kJ / 101 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de fideos
35 Min
Tortitas de carne en cama de espinaca con salsa roja
40 Min
Rollitos de carne con caldillo
1 Std.
Pastel de atún con frijoles
40 Min
Sopa de fideos con coliflor
45 Min
Salpicón de res
40 Min
Camotes rellenos con caldillo picoso, verduras tibias y pastel de chocolate
50 Min
Arroz al horno con calabacita y queso
50 Min
Albóndigas en salsa de jitomate
45 Min
Caldo poblano
35 Min
Arroz a la mexicana
50 Min
Caldo de res
1h 15min