Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de filete de res, cortado en tiras de 6 mm
- 15 g de fécula de maíz
- ½ cdita de pimienta blanca molida
- 30 g de aceite vegetal
- 15 g de salsa de soya
- 1 diente de ajo, pelado
- 10 g de echalot
- 1 chile de árbol fresco, rojo
- 20 g de azúcar morena
- 2 cdas de pasta de chile rojo, nam prik pao (vea la receta)
- 2 pimientos rojos, sin tallos ni semillas, cortados en tiras
- 15 g de hojas de albahaca fresca, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 6 porciones
- Kalorie
- 5118 kJ / 1218 kcal
- Protein
- 156 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo encacahuatado
45 min
Lomo de cerdo en salsa agridulce
9 Std. 30 Min
Carne Guisada del Sur de Texas
1h 20 min
Albóndigas de chicharrón
45 min
Pollo con chipotle y nuez de la india
45 min
Pescado con adobo
1h
Arroz frito
40 min
Carne con té limón (Kuruma iraichchi) y roti de coco (pan plano)
1 Std. 40 Min
Nam prik pao (pasta de chile tailandés)
10min
Pollo al tequila y chile pasilla
2h
Albóndigas (Soutzoukakia) con arroz rojo
1h
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1h