Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de filete de res, cortado en tiras de 6 mm
- 15 g de fécula de maíz
- ½ cdita de pimienta blanca molida
- 30 g de aceite vegetal
- 15 g de salsa de soya
- 1 diente de ajo, pelado
- 10 g de echalot
- 1 chile de árbol fresco, rojo
- 20 g de azúcar morena
- 2 cdas de pasta de chile rojo, nam prik pao (vea la receta)
- 2 pimientos rojos, sin tallos ni semillas, cortados en tiras
- 15 g de hojas de albahaca fresca, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 6 porciones
- Kalorie
- 5118 kJ / 1218 kcal
- Protein
- 156 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filete de res con salsa de jamaica
50 Min
Pollo en adobo con puré de plátano
1h 15min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1 Std. 10 Min
Carne en su jugo
35min
Pollo en salsa de pimiento con calabacita y cuscús de feta
55min
Pescado a la diabla
30min
Tiradito de pescado y chile de árbol
10min
Albóndigas masala con calabacitas
1 godz. 20 min
Res con almendras
40min
Carne Guisada del Sur de Texas
1 godz. 20 min
Rollitos de lechuga rellenos de carne
1 godz. 20 min
Filete de res en salsa de chile morita
40min