Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de filetes de pescado, (Tilapia), congelado
- 200 g de cebolla morada, en trozos
- 1 chile habanero, o manzano, desvenado
- 10 aceitunas verdes deshuesadas, (reservar 2 cucharadas de la salmuera)
- 4 ramitas de cilantro, sólo las hojas
- ½ pimiento rojo, desvenado, cortado en juliana
- 1500 g de agua
- 1 cdita de orégano
- 40 g de jugo de limón
- 15 g de aceite de oliva extra virgen
- 60 g de vinagre de chile
- 1 cdita de sal
- 10 aceitunas verdes rellenas, (reservar 2 cucharadas de la salmuera)
- 1 cdita de comino en polvo
- 1 cdita de orégano fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 638 kJ / 152 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada de surimi
10 Min
Solomillo de res con papas y chimichurri
40min
Huevos al albañil
25 Min
Aguachile de jícama
15min
Salpicón de conejo
1h 30min
Pescado con ajo y chile de árbol
40min
Ensalada de berros
30 Min
Ceviche de marlin
25 Min
Búfalo wings de coliflor
30 Min
Tiradito de pescado y chile de árbol
10 Min
Empapelados de salmón con jitomates deshidratados y cuscús
35 Min
Enchiladas en hoja de lechuga
35 Min