Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de filetes de pescado, (Tilapia), congelado
- 200 g de cebolla morada, en trozos
- 1 chile habanero, o manzano, desvenado
- 10 aceitunas verdes deshuesadas, (reservar 2 cucharadas de la salmuera)
- 4 ramitas de cilantro, sólo las hojas
- ½ pimiento rojo, desvenado, cortado en juliana
- 1500 g de agua
- 1 cdita de orégano
- 40 g de jugo de limón
- 15 g de aceite de oliva extra virgen
- 60 g de vinagre de chile
- 1 cdita de sal
- 10 aceitunas verdes rellenas, (reservar 2 cucharadas de la salmuera)
- 1 cdita de comino en polvo
- 1 cdita de orégano fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 638 kJ / 152 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crepas de pollo en salsa de chile poblano
55 Min
Pescado con ajo y chile de árbol
40 min
Ceviche de marlin
25 min
Pescado a la talla
40 min
Filete de res con salsa de jamaica
50 menit
Chalupas rojas
40 min
Chalupitas de pepino y atún
20 min
Listones de calabacita almendras y vinagreta
30 min
Pescado a la veracruzana
30 min
Chiles rellenos con chorizo y hongos, sopa de poro, pasta y cheesecake de café
1 Std. 15 Min
Ceviche con chile chipotle
15min
Pajaritos de pollo
30 min