Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Carne Braseada
- 560 g de rib-eye, cortado en cubos medianos
- 30 g de azúcar morena
- 30 g de aceite de oliva
- 150 g de vino tinto
- 200 g de puré de jitomate
- 1 cdita de sal gruesa
- 2 dientes de ajo
- ½ cebolla blanca
- 1 zanahoria, pelada y cortada en trozos
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 2 hojas de laurel, secas
- 3 piezas de pimienta gorda
- ½ cdita de paprika
- 190 g de agua
Cebollas al balsámico
- 180 g de cebolla morada, sin rabo (1 pza chica aprox.)
- 15 g de aceite de oliva
- 130 g de vinagre balsámico
- ¼ cdita de sal fina
Tortas de carne braseada
-
8
bolillos
nebo 8 panes chapata - arúgula, baby, fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 2083 kJ / 496 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pacholas
35min
Bistec de res en salsa de chipotle
30min
Bisteces con papas en pasilla
1h 15min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1 Std. 10 Min
Tortitas de carne en salsa verde
1 Std. 40 Min
Pescado a la talla
40min
Crostini con tomate y mozzarella
25min
Pescado con adobo
1h
Tacos de pollo al pastor
45min
Solomillo de res con papas y chimichurri
40min
Tacos de canasta
1h
Filete de res en salsa de chile morita
40min