Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Carne Braseada
- 560 g de rib-eye, cortado en cubos medianos
- 30 g de azúcar morena
- 30 g de aceite de oliva
- 150 g de vino tinto
- 200 g de puré de jitomate
- 1 cdita de sal gruesa
- 2 dientes de ajo
- ½ cebolla blanca
- 1 zanahoria, pelada y cortada en trozos
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 2 hojas de laurel, secas
- 3 piezas de pimienta gorda
- ½ cdita de paprika
- 190 g de agua
Cebollas al balsámico
- 180 g de cebolla morada, sin rabo (1 pza chica aprox.)
- 15 g de aceite de oliva
- 130 g de vinagre balsámico
- ¼ cdita de sal fina
Tortas de carne braseada
-
8
bolillos
nebo 8 panes chapata - arúgula, baby, fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 2083 kJ / 496 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50min
Albóndigas cremosas
40 Min
Pechugas rellenas en pipián de cacahuate
50min
Pastel azteca
1 Std. 20 Min
Pasta al poblano
35min
Crepas florentinas de pollo
1 Std. 10 Min
Albóndigas con jitomate al chipotle
1 Std.
Res con teriyaki y arroz al vapor
1h 50 min
Taquitos de pescado con mayonesa de alcaparras
45 Min
Crepas de pollo en salsa de chile poblano
55min
Sushi California
1 Std. 10 Min
Pastel azteca
1 Std.