Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zitrone, Bio, 4 Streifen Schale (à 1 x 5 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 5 Stängel Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 125 g Forellenfilet, geräuchert, grob zerzupft, einige Stückchen beiseite gelegt
- 200 g Doppelrahm-Frischkäse
- 2 EL Sahne-Meerrettich (aus dem Glas)
- 3 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 983 kJ / 235 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 19 g
Alternativní recepty
Roter Frischkäse
5 Min
Thunfisch-Tapenade
5 Min
Lachs-Ei-Aufstrich
30 Min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Lachscreme mit Endiviensalat
2 Std.
Thunfischmousse
10 Min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10 Min
Forellencreme
15 Min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 godz.
Lachs-Dip
5 Min
Forellenmousse
5 Min
Lachsaufstrich
5 Min