Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g frischer Meerrettich, geschält, in Stücken
- 15 g Zitronensaft
- 40 g Schalotten, halbiert
- 25 g Butter
- 450 g Kartoffeln, geschält, in Stücken (2 cm)
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 750 g Wasser
- 8 Scheiben Räucherlachs (ca. 150 g)
- 8 Grissini-Stangen
- 150 g Sahne
- 1 Prise Zucker
- 3 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1400 kJ / 334 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40 λεπτ.
Radieschen-Rettich-Salat
15min
Fränkisches Apfelweißkraut
50 Min
Leberknödel
55min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30 Min
Vogerlsalatsuppe mit Topfennockerl
50 Min
Bärlauchsuppe mit Lachs
30 Min
Leberknödelsuppe
45min
Kopfsalat-Schaumsuppe mit Forellenklößchen
50 Min
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50 Min
Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce
1h 10min
Sellerie-Weißwein-Suppe mit Garnelenspießen
40 λεπτ.