Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g frischer Meerrettich, geschält, in Stücken
- 15 g Zitronensaft
- 40 g Schalotten, halbiert
- 25 g Butter
- 450 g Kartoffeln, geschält, in Stücken (2 cm)
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 750 g Wasser
- 8 Scheiben Räucherlachs (ca. 150 g)
- 8 Grissini-Stangen
- 150 g Sahne
- 1 Prise Zucker
- 3 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1400 kJ / 334 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Rote-Rüben-Suppe
45min
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50min
Knollenselleriesuppe mit Räucherforelle
50min
Erdäpfelschaumsuppe mit Steinpilzen
35min
Selleriecremesuppe mit Chilibutter
30min
Bärlauchsuppe mit Lachs
30min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35min
Kohlrabisuppe
45min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30min
Selleriecremesuppe mit Kräuterseitlingen
45min
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h