Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Scheiben Weizenknäckebrot, mit Sesam
- 1 TL Chiliflocken
- 2 Prisen Fleur de Sel
- 2 TL Olivenöl und etwas mehr für den Einlegeboden
- 400 g frisches Lachsfilet mit Haut
- 2 TL Salz
- 60 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Kartoffeln, in Stücken
- 30 g Butter
- 750 g Gemüsefond
- 250 g Sahne
- 2 Prisen Pfeffer
- 100 g Bärlauch, in Streifen
- 1 - 2 EL Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2175 kJ / 519 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 40 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spargel-Rucola-Suppe
40 Min
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30 Min
Selleriecremesuppe mit Kräuterseitlingen
45 min
Erdäpfelschaumsuppe mit Steinpilzen
35 min
Bärlauchcremesuppe
30 Min
Spargelcremesüppchen mit Käsechips
40 Min
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50 Min
Meerrettichsuppe
45 min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Rote-Rüben-Suppe
45 min
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25 Min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 Min