Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Scheiben Weizenknäckebrot, mit Sesam
- 1 TL Chiliflocken
- 2 Prisen Fleur de Sel
- 2 TL Olivenöl und etwas mehr für den Einlegeboden
- 400 g frisches Lachsfilet mit Haut
- 2 TL Salz
- 60 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Kartoffeln, in Stücken
- 30 g Butter
- 750 g Gemüsefond
- 250 g Sahne
- 2 Prisen Pfeffer
- 100 g Bärlauch, in Streifen
- 1 - 2 EL Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2175 kJ / 519 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 40 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bärlauchcremesuppe
30 min
Bärlauchcremesuppe
30 min
Maronisuppe mit Nuss-Fisch
35min
Forellencremesuppe
40 min
Bärlauch-Hollandaise
15min
Bärlauchpaste
20 min
Spargelcremesüppchen mit Käsechips
40 min
Sellerie-Weißwein-Suppe mit Garnelenspießen
40 min
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30 min
Rote-Rüben-Suppe
45 min
Kohlrabi-Cremesuppe mit Räucherlachs
40 min
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5min