Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Schalotten
- 4 Forellenfilets, geräuchert (250 g), in Stücken
- 150 g Crème fraîche
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 20 Pumpernickel oder Schwarzbrottaler
- ½ Bund Dill, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 257 kJ / 62 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thunfischpâté
4 Std. 20 Min
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1h 20 min.
Forellencreme
10 Min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Lachscreme mit Endiviensalat
2 Std.
Garnelencocktail
30 Min
Thunfischmousse
10 Min
Forellencreme
15 Min
Vitello Tonnato
48 Std.
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 godz.
Putello Tonnato
4h
Lachsaufstrich
5 Min