Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Schalotten
- 4 Forellenfilets, geräuchert (250 g), in Stücken
- 150 g Crème fraîche
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 20 Pumpernickel oder Schwarzbrottaler
- ½ Bund Dill, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 257 kJ / 62 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Forellencremesuppe
40min
Krabbenaufstrich mit Crème fraîche
5min
Forellencreme
15min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 godz. 45 min
Thunfischmousse
10min
Forellencreme
10min
Lachscreme mit Endiviensalat
2h
Lachs-Dill-Creme
5min
Thunfischpâté
4h 20min
Thunfisch-Tapenade
5min
Putello Tonnato
4h
Lachsaufstrich
5min