Kompatibilní verze
Schweinefilet mit Fenchelgemüse und Champignonweizen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 30 g Olivenöl
- 550 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 400 g Fenchelknollen, in 5 mm Scheiben
- 1 TL Kräutersalz
- 3 Stängel Estragon, abgezupft
- 500 g Schweinefilet
- Paprika edelsüß
- 400 g Champignons, in dünnen Scheiben
- 250 g Weizen, parboiled (z.B. von Ebly)
- 2 TL Zitronensaft
- 60 g Sahne
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2153 kJ / 511 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 8.1 g
Alternativní recepty
Schweinefilet mediterran mit Blumenkohl und Wildreis
1h 10min
Kasseler-Röllchen auf Sauerkraut-Kartoffel-Beilage
1 godz. 5 min
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3h
Schweinefilet à la Tafelspitz
50min
Filets mit Apfel-Zwiebel-Sauce
3h
Putenschnitzel "Chili-Kräuter" mit Gemüse und Reis
2u. 40min
Putenrouladen mit Petersilerdäpfeln
1h 15 min
Speck-Keulen mit Rahmsauerkraut
1h 30min
Schweinefilet im Zucchinimantel
1h 15 min
Hähnchenfilet mit Balsamico-Tomaten und Kartöffelchen
40min
Schinkenhähnchen mit Weihnachtsrotkohl und Kartoffelpüree
2h 15min
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1h 20 min