Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de tomates séchées
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 1500 g de tomates bien mûres, coupées en morceaux
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 219.9 kJ / 52.6 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 4.6 g
- Tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gelée de framboise
6h
Confiture de fraises
6h
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Confiture d'abricots
6h
Gelée et pâte de coing
24h
Chutney de figues
4h
Coulis de tomates aux herbes de Provence
1h
Confiture de tomates vertes
24h
Gelée de coing et pâte de fruits
72h
Gelée de groseille
35 min
Gelée de fruits rouges
2h 45min
Confiture de figues
1 godz. 30 min