Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de tomates séchées
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 1500 g de tomates bien mûres, coupées en morceaux
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 219.9 kJ / 52.6 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 4.6 g
- Tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confiture de tomates vertes
24h
Gelée de coing et pâte de fruits
72h
Confiture de fraises
6 Std.
Confiture pêche-myrtille
6 Std.
Confiture de framboises au romarin
30min
Confiture de prunes à l'armagnac
6 Std.
Confiture de poires
6 Std.
Confiture de figues
1h 30min
Chutney de figues
4hod.
Compote de prune à la cannelle
25min
Coulis de tomates aux herbes de Provence
1h
Confiture d'abricots
6 Std.