
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon coupé en huit
- 1 gousse d'ail pelée et dégermée
- 1 c. à soupe d'huile de tournesol
- 1 boîte de tomates pelées au naturel (800 g), avec leur jus
- 250 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g. et 1 filet pour la finition
- persil frais ciselé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 118 kcal / 494 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 6 g
Alternativní recepty
Velouté de tomate
40min
Soupe à la tomate, tuiles de fromage
1hod.
Velouté de tomates
35min
Potage rouge tomate-poivron et croûtons à l'ail
35min
Soupe de tomate aux copeaux de jambon de Bayonne
35min
Soupe de tomate au basilic
30min
Soupe de poireaux au thym et au fromage frais
40min
Velouté d'endive
35min
Soupe poireaux, brie et pommes de terre
35min
Soupe de tomates et courgettes
55min
Velouté de tomate
30min
Soupe de tomate aux vermicelles
30min