Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon, coupé en huit
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 1 c. à soupe d'huile de tournesol
- 1 boîte de tomates pelées au naturel (800 g), avec leur jus
- 250 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., et 1 filet pour la finition
- persil frais, ciselé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 494 kJ / 118 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Soupe poireaux, brie et pommes de terre
35 Min
Velouté de tomate
30 min
Velouté d'endive
35 Min
Soupe de poireaux au thym et au fromage frais
40 Min
Velouté poireaux-pommes de terre au saumon fumé
45 Min
Soupe de tomates et courgettes
55 Min
Soupe à la tomate, tuiles de fromage
1 Std.
Velouté de tomates
35 Min
Velouté de tomate
40 Min
Potage rouge tomate-poivron et croûtons à l'ail
35 Min
Soupe de tomate aux vermicelles
30 min
Soupe de tomate aux copeaux de jambon de Bayonne
35 Min