Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 échalotes grises, de petite taille
- 60 g de vin blanc sec
- 220 g de beurre demi-sel, très froid
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 876 kJ / 213 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Filet de sandre au beurre blanc
45min
Sauce beurre blanc
20 Min
Cabillaud chorizo-tomate
25 Min
Sauce beurre blanc
20 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce hollandaise
15 Min
Rillettes de maquereau
1 Std. 30 Min
Mini-feuilletés d’andouille et pomme, sauce au camembert
1 Std. 25 Min
Beurre blanc
20 Min
Pâte à galette
1 Std. 15 Min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 Min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45min