Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
600
g Rehfleisch, ohne Haut und Sehnen
nebo 300 g Hirschfleisch, ohne Haut und Sehnen - 400 g Schweineleber
- 400 g fetter Speck
- 2 Brötchen, altbacken
- 250 g Milch
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 - 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Eier
- 15 - 20 g Cognac
- 3 TL Salz
- 2 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Majoran
- ¼ TL Salbei
- ¼ TL Thymian
- 1 Msp. Piment
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 688 kJ / 164 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffel-Bohnen-Eintopf mit Kalbsfilet
1 godz. 20 min
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1h 30 min
Gemüse mit Basilikum-Bagna-Fredda
50 Min
Geschnetzeltes vom Schwein
40min
Schweinefilet à la Tafelspitz
50 Min
Rindergulasch mit Starkbier
1 Std. 15 Min
Gebackenes Hähnchen mit Tapenade und Kartoffelpüree mit karamellisierten Zwiebeln
2h 15min
Möhrencurry mit Hackbällchen
45 Min
Königsberger Klopse - mal anders
1 Std.
Schinkenbraten mit Süß-Saurer-Sauce
1 godz. 20 min
Hackbraten "Falscher Hase"
1h 30 min
Nudeln in Tomatensauce mit Chorizo
25 min