Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
600
g Rehfleisch, ohne Haut und Sehnen
nebo 300 g Hirschfleisch, ohne Haut und Sehnen - 400 g Schweineleber
- 400 g fetter Speck
- 2 Brötchen, altbacken
- 250 g Milch
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 - 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Eier
- 15 - 20 g Cognac
- 3 TL Salz
- 2 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Majoran
- ¼ TL Salbei
- ¼ TL Thymian
- 1 Msp. Piment
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 688 kJ / 164 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta-Käse-Terrine im Porreemantel
5 Std. 30 Min
Muschelsuppe
40min
Meeresfrüchte-Cocktail
10 Min
Schweinefilet à la Tafelspitz
50min
Forellen des Bischofs
35min
Lachsfilets mit Sauerampfersauce
35min
Gefüllter Schweinenacken mit Sauerkraut und Kartoffeln
3 Std. 30 Min
Beschwipster Gockel
9h
Gefüllte Koteletts
40min
Blumenkohl mit Hackfüllung
1h 45min
Schweinefilet mit Rotweinsauce und Gemüse
45min
Wirsingrouladen mit Geflügelhack
1 Std. 50 Min