Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
600
g Rehfleisch, ohne Haut und Sehnen
nebo 300 g Hirschfleisch, ohne Haut und Sehnen - 400 g Schweineleber
- 400 g fetter Speck
- 2 Brötchen, altbacken
- 250 g Milch
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 - 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Eier
- 15 - 20 g Cognac
- 3 TL Salz
- 2 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Majoran
- ¼ TL Salbei
- ¼ TL Thymian
- 1 Msp. Piment
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 688 kJ / 164 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gulasch Stroganoff
1 godz. 10 min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1 godz.
Feine Königsberger Klopse
1 godz.
Geschnetzeltes vom Schwein
40 min
Schweinefilet mit Senfsauce
50 min
Schweinefilet mit Bohnensalat
55min
Rinderschmortopf
1小时 55 分钟
Fischbrühe
30 Min
Rotbarsch-Kartoffel-Gulasch
50 min
Möhrencurry mit Hackbällchen
45 Min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1 godz. 50 min
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1 Std. 30 Min