Hähnchen-Ragout

Hähnchen-Ragout

4.1 44 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 Portionen

Suroviny

  • Hähnchenbrustfilets (à ca. 200 g), ohne Haut, waagerecht halbiert
    2
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    4 Prisen
  • Wasser
    1000 g
  • Romanesco in Röschen
    400 g
  • Schalotten halbiert
    2
  • Butter
    40 g
  • Mehl
    40 g
  • Zitrone Bio, 1 TL Schale fein abgerieben, 2 EL Saft ausgepresst
    1
  • Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l)
  • Sahne
    150 g
  • Estragon abgezupft
    4 Stängel
  • Zucker
    1 Prise
  • Muskat
    2 Prisen
  • Eigelb
    2

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 30 g
Kalorie 1691 kJ / 404 kcal
Tuk 24 g
Sacharidy 13 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...