
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Hähnchenbrustfilets (à ca. 200 g), ohne Haut, waagerecht halbiert
- 1 ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1000 g Wasser
- 400 g Romanesco in Röschen
- 2 Schalotten halbiert
- 40 g Butter
- 40 g Mehl
- 1 Zitrone Bio, 1 TL Schale fein abgerieben, 2 EL Saft ausgepresst
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Hühnerbrühe für je 0,5 l Wasser - 150 g Sahne
- 4 Stängel Estragon abgezupft
- 1 Prise Zucker
- 2 Prisen Muskat
- 2 Eigelb
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 404 kcal / 1691 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Möhrencurry mit Hackbällchen
45min
Schweinefilet mit Bohnensalat
55min
Feine Königsberger Klopse
1hod.
Zitroniges Lammragout mit Fisolen und Dillnudeln
1hod. 50min
Gefüllte Äpfel mit Hackfleisch und Kartoffel-Sauerkraut-Stampf
1hod.
Kalbsfrikassee mit Staudensellerie, Schwarzwurzeln und Kartoffeln
1hod. 35min
Speck-Keulen mit Rahmsauerkraut
1hod. 30min
Birnen, Bohnen und Kassler
50min
Gedämpfter Kabeljau
35min
Putengeschnetzeltes zu Reis
40min
Hühnerfrikassee
1hod. 20min
Hackbraten "Falscher Hase"
1hod. 30min