Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Hähnchenbrustfilets (à ca. 200 g), ohne Haut, waagerecht halbiert
- 1 ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1000 g Wasser
- 400 g Romanesco, in Röschen
- 2 Schalotten, halbiert
- 40 g Butter
- 40 g Mehl
- 1 Zitrone, Bio, 1 TL Schale fein abgerieben, 2 EL Saft ausgepresst
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Hühnerbrühe für je 0,5 l Wasser - 150 g Sahne
- 4 Stängel Estragon, abgezupft
- 1 Prise Zucker
- 2 Prisen Muskat
- 2 Eigelb
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1691 kJ / 404 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hühnertopf à la Frikassee
1h 15 min
Hühnersuppe (gebunden)
35 min
Roastbeef mit Brokkoli-Kartoffel-Püree
2 Std.
Kalbstafelspitz
50 min
Kartoffel-Blumenkohl-Püree mit mediterranem Hähnchen
1 Std. 10 Min
Gefüllte Äpfel mit Hackfleisch und Kartoffel-Sauerkraut-Stampf
1 godz.
Königsberger Klopse - mal anders
1 godz.
Kalbsfrikassee mit Staudensellerie, Schwarzwurzeln und Kartoffeln
1 godz. 35 min
Hühnerfrikassee
1h 20min
Lammtopf Pichelstein
50 min
Rindfleisch-Wintergemüsetopf
1 godz. 45 min
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45 min