Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Hähnchenbrustfilets (à ca. 200 g), ohne Haut, waagerecht halbiert
- 1 ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1000 g Wasser
- 400 g Romanesco, in Röschen
- 2 Schalotten, halbiert
- 40 g Butter
- 40 g Mehl
- 1 Zitrone, Bio, 1 TL Schale fein abgerieben, 2 EL Saft ausgepresst
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Hühnerbrühe für je 0,5 l Wasser - 150 g Sahne
- 4 Stängel Estragon, abgezupft
- 1 Prise Zucker
- 2 Prisen Muskat
- 2 Eigelb
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1691 kJ / 404 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kräuter-Kartoffelsuppe mit Brätklößchen
50min
Bohneneintopf mit Fleischklößchen
40min
Kartoffel-Bohnen-Eintopf mit Kalbsfilet
1 Std. 20 Min
Feine Königsberger Klopse
1 Std.
Gemüseragout mit Bratklößchen
50min
Hackbraten mit Porree-Kartoffeln
1 Std. 30 Min
Hühnerfrikassee
1 Std. 20 Min
Hackfleischrolle mit Gemüse und Pilz-Sahne-Sauce
1 Std. 50 Min
Schweinemedaillons mit Spitzkohl-Pilz-Rahm
30min
Kalbsfrikassee mit Staudensellerie, Schwarzwurzeln und Kartoffeln
1h 35 min
Hähnchen-Eintopf mit Spinat
1 Std.
Rindfleisch-Wintergemüsetopf
1h 45min