Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Forellen
- 50 g trockener Weißwein
- 1 Brötchen, vom Vortag
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Möhre, in Stücken
- 2 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 100 g durchwachsener Speck, geräuchert in Stücken
- 2 - 3 EL gemischte Kräuter, TK
- 4 Forellen, frisch, ausgenommen
- Salz
- Pfeffer
- 60 g Butter
Weinsauce
- 20 g Olivenöl
- 20 g Mehl
- 120 g trockener Weißwein
- 120 g Sahne
- ½ TL Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- 3 - 4 Stängel Dill, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1772 kJ / 423 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Forellen mit Sauce Hollandaise
55min
Lachsforelle mit Senf-Hollandaise und Ofenkartoffeln
45min
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1 godz. 30 min
Sauerbraten
72h
Gewürz-Zander mit Topinambur-Kartoffel-Gemüse
45min
Gedämpfte Entenbrust mit knackigem Rotkraut & Erbsen
1 godz. 35 min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45min
Marinierter Fisch
24 Std.
Gefüllte Koteletts
40min
Thunfischsteak mit Pfeffersauce zu Caesar Salad
25 min
Forelle mit Kartoffel-Gurken-Gemüse
1u.
Forelle Blau mit Ofenkartoffeln
1h 10 min