Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Öl
- 600 g Rindergulasch, in Würfeln (2 cm)
- 500 g Starkbier (z.B. Guinness)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 EL Schwarze Johannisbeer-Konfitüre
- 1 TL Senf
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 200 g weiße Rüben, in Stiften (1 x 3 cm)
- 200 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- 200 g Champignons, geviertelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Wildschweingulasch mit Nudeln
2h
Rehragout
1h 15 min
Gulasch Stroganoff
1h 10min
Krustenbraten mit Bohnen und Brotnocken
2h 55 min
Rinderrouladen mit Zwiebel-Pflaumen-Füllung
2h 30min
Rindfleischstew
1 Std. 40 Min
Schweinefilet à la Tafelspitz
50min
Hirschragout mit Schokolade
9h 30min
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45 min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
2h
Möhrencurry mit Hackbällchen
45 min
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20 min