Pain hérisson scamorza, basilic et coppa

Pain hérisson scamorza, basilic et coppa

4.4 13 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 10min.
4 parts

Suroviny

  • 300 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère sèche
  • 500 g de farine blanche type 45 et un peu pour le saladier
  • 1 c. à café de sel
  • 15 tranches de coppa coupées en lamelles
  • 2 boules de fromage scamorza fumée en fines tranches
  • ½ bouquet de basilic frais effeuillé

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 32 g
Kalorie 2958 kJ / 704 kcal
Tuk 94 g
Sacharidy 21 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...